Нашият уеб сайт използва бисквитки, необходими за правилното му функциониране. Вижте повече
×
Безплатна доставка при поръчка над 200 лева!
 

Контакти

Форма за контакт

Контакти

KAVA Fashion

shop@kava-fashion.com

+359 876 625 320

Често задавани въпроси

За ваше удобство, бихте могли да общувате с нас на три езика: български, английски или полски.
Не, не трябва да имаш регистрация при нас, за да направиш поръчка. При това положение, ще трябва да се предоставят личните данни и данните за доставка по време на поръчката.
Магазинът KAVA Fashion приема плащания в български лева (BGN).
Поръчките се подготвят в рамките на 24 часа. За стоки, достъпни на страницата на магазина www.kava-fashion.com, времето за самата доставка не би трябвало да е по-дълго от 3 дни. Ако е поръчан продукт, който има удължен срок на доставка (ще бъдете информирани по време на изпращането на поръчката), срокът може да бъде удължен до 10 работни дни. Горните срокове са ориентировъчни – стараем се да доставяме поръчките възможно най-бързо.
Нашите абонати получават информация за актуалните промоции и допълнителни отстъпки.
Кода на купона или ваучера за отстъпка трябва да се въведе в съответното поле по време на изпращане на заявката за покупка. Валиден и правилно изписан код автоматично ще начисли отстъпката и ще намали сумата на поръчката.
При проблеми, моля свържете се с нас: shop@kava-fashion.com
Да, разбира се имате възможност за индивидуални поръчки. Ако сте харесали нещо, което не е в момента налично в KAVA Fashion, свържете се директно с нас. Ще се постараем да поръчаме и доставим продукта възможно най-скоро. В случай, че този продукт не се произвежда от нашите партньори, си запазваме правото да откажем такава молба.
Да, това е възможно, но времето за доставка може да се удължи: - до 14 дни в рамките на ЕС - до 21 дни извън рамките на ЕС.
Да, можете да го направите, но не по-късно от следващия ден от датата на изпращане на първата поръчка на страницата www.kava-fashion.com. В подобни случаи, свържете се с нас по имейла, като посочите номерата на поръчките, които трябва да бъдат обединени.
Да, може да върнете платена и поръчана стока, ако няма следи от употреба, в рамките на 14 дни от датата на получаване. За повече информация, моля запознайте се с нашите Общи условия, по-специално с точкаVIII. Отказ от сключения договор.
Да, може да замените закупен продукт от магазина KAVA Fashion до 14 дни от датата на доставка, ако няма следи от употреба. Ако не сте доволни от продукта или искате да го замените, свържете се с нас на shop@kava-fashion.com. Стъпките, които трябва да следвате са разписани в Общите условия в т. VI. Доставка
Напомняме ви, че стоката, която искате да върнете, трябва да бъде изпратена до нас най-късно 14 дни от момента на получаване на поръчката. Следващите стъпки са описани в нашите Общи условия в точки в т. VII. Рекламация и VIII. Отказ от сключения договор.