Нашият уеб сайт използва бисквитки, необходими за правилното му функциониране. Вижте повече
×
Безплатна доставка при поръчка над 200 лева!
 
Обувките в каубойски стил царуват по улиците!
03 Feb

Обувките в каубойски стил царуват по улиците!

Posted By: Катя Times Read: 185 Comments: 0

Обувките в каубойски стил царуват по улиците! Те са красиви, ефектни и много  модерни този сезон!

Жените днес имат голям избор по отношение на видове обувки. От няколко сезона на особена популярност се радват боти и ботуши в каубойски стил. Идеалното предложение за дамите, които търсят високо качество, са именно тези на фирмата KAMP. Марката KAMP предлага няколко модела, за да всяка дама може да избере лесно това, което най-добре пасва на индивидуалния й стил. 


                                                    

KAMP е една от полските обущарски марки, насочващи продуктите си към жените, които са млади не само по документи, но и духом. Марката съществува на полския пазар от много години. В богатата си оферта те имат не само каубойските боти, но и обувките на високи токчета, балерините или тежките зимни ботуши. Обувките в каубойски стил, които намираме в колекциите на KAMP, последователно от няколко сезона се отличават с много добро качество на изработка. Произвеждат се само от специално подбрани естествени кожи от високо качество, което се отразява върху чудесния им вид и изключителната издръжливост. Дамите, които поканят каубойските обувки на KAMP в гардероба си, могат да бъдат сигурни, че ще ги ползват дълго време. Нещо повече, след много месеци от закупуването им, дори след най-интензивната употреба те ще изглеждат като нови. Марката се е погрижила и за това каубойските им обувките да осигуряват комфорт на носене от най-високо ниво.

Предлаганите от нас обувки в каубойски стил са удобни и изключително ефектни, при това не са много скъпи.  Можеш да избираш съгласно любимата ти дължина на горната част на обувката, както и материала, от който е произведена тя. Освен каубойските обувки от кожа, дамите ще намерят и модели от велур. Всичките са с високо качество, което гарантира, че стъпалата ти няма да се запотяват или протриват.

Каубойските обувки се предлагат в магазина KAVA Fashion и в различна цветова гама. Нещо подходящо ще намерят както любителките на спокойни тонове, така и дамите, които предпочитат живи, ярки цветове. KAVA Fashion не забравя за клиентките си. Това означава, че имаме всички размери, за да нямат никакви проблеми нито дамите с по-малки, нито по-големи стъпала.

Предлаганите от нас каубойски обувки съчетават стил и високо качество. Всеки чифт е наистина изпипан и изработен с любов и внимание.

                                                                                            

Всички предлагани модели може да намерите на KAVA Fashion тук: https://kava-fashion.com

Ако имате въпроси или искате съвет, пишете ни в коментар или на имейл адрес: shop@kava-fashion.com.
KAVA Fashion Team
Write Comment

@Instagram