Нашият уеб сайт използва бисквитки, необходими за правилното му функциониране. Вижте повече
×
Безплатна доставка при поръчка над 200 лева!
 
Giveaway Март 2022
11 Mar

Giveaway Март 2022

Posted By: Катя Times Read: 452 Comments: 0

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ НА ИГРАТА

1. Организатор на играта

Организатор на играта е ТОП ЯХТИНГ ЕООД, със седалище в гр. София, жк. Илинден №124.

2. Място на провеждане на играта.

Играта се организира и провежда на територията на Република България от сайта www.kava-fashion.com чрез използването на социалните мрежи Facebook и Instagram и акаунтите на онлайн магазина KAVA Fashion:

https://www.facebook.com/kava.fashion.warsaw
https://www.instagram.com/kava_fashion_warsaw

3. Продължителност на играта

Играта стартира на 14 март 2022 г. и продължава до 20 март 2022 г. включително.

4. Условия за участие в играта

Всеки, който желае да участва в играта, трябва да е изпълнил условията за участие:

1/ Да е харесал снимката в поста

2/ Да е последвал @kava.fashion.warsaw или @kava_fashion_warsaw съответно във Facebook и Instagram,

3/ Да е тагнал поне три свои приятели/ки в коментар под поста.

5. Награди

На случаен принцип ще бъде изтеглен 1 победител, който ще спечели колието от истински камъни от бранда By Dziubeka. В случай, че участникът не отговори до 3 календарни дни, KAVA Fashion има право да предостави наградата на друг участник. Наградата ще бъде изтеглена и обявена на 23 март 2022 г.

6. Право на участие

В играта имат право да участват всички, които са спазили условията, описани в точка 4, и са навършили 18 години. Всеки участник може да участва неограничен брой пъти с коментар, ако във всеки коментар тагва различни приятели.

7. Публичност

Всеки участник при включването си в играта декларира, че е съгласен Организаторът на играта ТОП ЯХТИНГ ЕООД да използва и обработва личните му данни, във връзка с участието му в играта. Организаторът има право с рекламна цел да публикува публично името и фамилията на спечелилия участник в своите акаунти в Инстаграм, Фейсбук и на сайта на kava-fashion.com. Организаторът има право да публикува профилната снимка на участника от неговия фейсбук акаунт в социалните мрежи, както и да посочи линк към неговия акаунт.

8. Защита на личните данни

Личните данни на всички участници се обработват и съхраняват съгласно регламента GDPR и във връзка с провеждане на играта и предоставяне на наградата.

Участниците в играта имат следните права:

a) Право на информация и достъп до личните им данни, съхранявани от Организатора;

б) Право да изискват коригиране, изтриване или ограничено обработване на личните им данни;

в) Право да възразят срещу обработване на личните им данни, поради причини, свързани с техни легитимни интереси, обществен интерес, или профилиране, освен ако Организаторът не докаже съществуването на причини, имащи приоритет пред правата на участниците, или че това обработване се извършва с цел предявяване, упражняване или защита по правни претенции;

г) Право да могат по всяко време да оттеглят съгласието си за обработване на личните им данни, несвързано гореописаните цели;

д) Всеки участник има право по всяко време да поиска от Организатора да заличи или коригира негови лични данни, като направи това писмено на електронната поща на организаторите: shop@kava-fashion.com

Организаторът ТОП ЯХТИНГ ЕООД обработва и съхранява предоставените лични данни в съответствие със Закона за защита на личните данни и приложимите норми на българското законодателство.

Организаторът може да сподели Вашите лични данни с трети лица от маркетингова компания с цел обработка на данните от играта и свързване с победителя и предоставяне на неговата награда. Тези данни няма да бъдат използвани за други цели. 

9. Общи условия

С участието си в играта участниците се съгласяват да спазват условията и разпоредбите на гореописаните общи правила. Общите правила са публично оповестени и достъпни за целия период и продължителност на промоцията на тази страница.

Организаторът на играта си запазва правото да допълва или променя Общите условия, като промените влизат в сила от деня на публикуването им на горепосочената интернет страница. Организаторът си запазва правото да преустанови провеждането на играта по всяко време.

Write Comment

@Instagram